Boter

Onze boter is lokaal en respecteert de producenten en garandeert hen faire werkomstandigheden. Olympia haalt haar melk op bij 180 Belgische producenten in een straal van 60 kilometer rond haar productiesite te Herfelingen (provincie Vlaams Brabant). 
De boter Fairebel 250g - Boter

De boter Fairebel 250g

Fairebel "de faire melk" verwelkomt voortaan een nieuw product in de rekken met een eerlijke boter, die met 100% Belgische melk vervaardigd is. Ze prikkelt uw smaakpapillen bij uw boterhammen, gebak en andere bereidingen.

De boter wordt geproduceerd met weidemelk.
Onze melkboeren engageren zich om hun koeien te laten grazen in de weide tijdens minstens 6 uur per dag en minstens 120 dagen per jaar.  Een manier van eerlijke melk te produceren in harmonie met dierenwelzijn en een unieke en authentieke smaak.

De boter wordt gefabriceerd op ambachtelijke wijze ... zoals op de boerderij.
De melk wordt dagelijks afgeroomd, op ambachtelijke wijze, van een ultraverse room. De boter Fairebel “ de faire melk, is een 100% natuurlijk, 100% fair en 100% Belgisch smeuïg en smakelijk!

De boter werd bekroond in 2019 met 2 sterren in het prestigieuze Superior Taste Awards.

Verkooppunten Onlineshop
Fier - Boter
Fier

We zijn fier dat we gezonde, natuurlijke, kwalitatieve en lekkere melk produceren voor alle Belgen. Fier op Fairebel, het fair merk dat uitsluitend door onze boeren gerund wordt.

Fier op al onze lokale familiale (landbouw)bedrijven. Fier op onze milieuvriendelijkere verpakkingen. Fier om gezonde voeding te produceren en om onze medemens te verwennen. Zo kun jij ook fier zijn op de melk die je koopt.

Onze boter - Boter
Onze boter

Achter Fairebel staan enkel landbouwers. En dat maakt het verschil.

Een goed voorbeeld? Natuurlijker dan onze eerlijke boter bestaat niet want onze koeien grazen minstens 120 dagen per jaar in weiden vlakbij u.