Melk

Fairebel cups 10 % m.g (240x7,5g)

Fairebel cups 10 % m.g (240x7,5g)

Verkooppunten Onlineshop
Volle melk origineel 1l - Melk

Volle melk origineel 1l

Ons product “FAIREBEL volle melk origineel” werd tijdens de Horecatel beurs bekroond met de 3e INNOVATIEPRIJS in de categorie FOOD. De volle melk origineel Fairebel werd bekroond in 2015 met twee sterren in het prestigieuze Superior Taste Awards 2015.

Wist U dat: het vetpercentage van koemelk varieert naargelang de periode van het jaar (van 3,8 % tot 4,4 %). In het merendeel van de traditionele volle UHT melk is deze waarde gestandardiseerd op 3,5 %. Ontdek in dit product deze natuurlijke variatie terug in functie van het seizoen.

Verkooppunten Onlineshop
Volle melk origineel BIB 10l

Volle melk origineel BIB 10l

Verkooppunten Onlineshop
De halfvolle melk 1l - Melk

De halfvolle melk 1l

Het koninklijk belgisch comité voor de Distributie, samen met de tijdschriften Distributie Vandaag en Distribution d’Aujourd’hui, hebben een Golden Archer voor beste nieuw product 2014 toegekend aan ons product ‘“FAIREBEL, Halfvolle melk” in de categorie “fair trade producten”.

Verkooppunten Onlineshop
Halfvolle melk BIB 10l - Melk

Halfvolle melk BIB 10l

Verkooppunten Onlineshop
Volle melk met chocoladesmaak 0.25l - met Fairtrade cacao

Volle melk met chocoladesmaak 0.25l - met Fairtrade cacao

Het Koninklijk Belgisch Comité voor de Distributie, samen met de tijdschriften Distributie Vandaag heeft en Distribution d’Aujourd’hui, een GOLDEN ARCHER voor beste nieuw product 2013 toegekend aan ons product FAIREBEL, volle melk chocoladesmaak in de categorie “fair trade producten”.

De Fairebel, volle melk met chocoladesmaak werd bekroond in 2016 met drie sterren in het prestigieuze Superior Taste Awards 2016.

Fairebel betaalt nu 2 eurocent meer voor zijn cacao om de producenten te ondersteunen om aan sociale en ecologische normen van Fairtrade te kunnen voldoen.

Verkooppunten Onlineshop
Fier - Melk
Fier

We zijn fier dat we gezonde, natuurlijke, kwalitatieve en lekkere melk produceren voor alle Belgen. Fier op Fairebel, het fair merk dat uitsluitend door onze boeren gerund wordt.

Fier op al onze lokale familiale (landbouw)bedrijven. Fier op onze milieuvriendelijkere verpakkingen. Fier om gezonde voeding te produceren en om onze medemens te verwennen. Zo kun jij ook fier zijn op de melk die je koopt.

Onze halfvolle melk - Melk
Onze halfvolle melk

Achter Fairebel staan enkel landbouwers. En dat maakt het verschil.

Een goed voorbeeld? Onze halfvolle melk is eerlijk en conform de strengste kwaliteitsnormen. Het verschil? Dat proeft u onmiddellijk.