Fairebel is er trots op om u tot de crème de la crème van de consumenten te mogen rekenen.

19-7-2018

Om een beter inzicht te krijgen in de verwachtingen van de nieuwe consumenten heeft Fairebel onlangs een uitgebreide enquête uitgevoerd.

Aurore Krehtincoff
Als ik aan eerlijke handel dacht, dacht ik altijd aan landen die het moeilijk hebben. Dat leidde tot een openbaring. De Belgische agrovoedingssector steunen, is belangrijk om ervoor te zorgen dat de boeren een eerlijk loon krijgen. Ze werken de klok rond om hun koeien te verzorgen en te melken.

François Yserentant
Ik kies ervoor om Fairebel te consumeren zodat de boeren een correct loon krijgen. De melk is lekker en van betere kwaliteit vergeleken met andere merken. Ik vind dat belangrijk en probeer mijn steentje bij te dragen.

Eduard Borecky
Ik vind eerlijke handel ontzettend belangrijk. Een correcte prijs voor het geleverde werk lijkt me niet meer dan normaal. Ik kies niet enkel voor faire producten maar ik vind een kort circuit wel erg belangrijk. Als het product van te ver komt, koop ik het niet!

Belinda Meira
Ik kies voor faire producten omdat het economische aspect me erg nauw aan het hart ligt. Ik steun kleine producenten om de productie- en consumptiekwaliteit te verhogen.

Cécile Belvaux
Het is de verantwoordelijkheid van de consument om de juiste keuze te maken. Ik sta echt niet achter de grote merken die hun producten zo goedkoop mogelijk produceren om nadien een groot deel ervan weg te gooien ... Ik koop bewuster met meer respect voor het werk van de mensen!

Colette Guffens
Ik werk samen met Fairebel om de Belgische boeren te steunen. Ik kan niet in België leven als ik weet dat de boer, die man, die vrouw of dat gezin bij mij in de buurt woont en geen deftig leven kan leiden!

Mohamed Ben Abdellah
Samen met mijn vader ging ik boter en melk halen op de boerderij. Ik zie de koeien nog staan in de stallen en kan de geur van de verse melk haast nog ruiken. Fairebel herinnert me aan die boerderijen.

Om een beter inzicht te krijgen in de verwachtingen van de nieuwe consumenten heeft Fairebel onlangs een uitgebreide enquête uitgevoerd. Meer dan 1.000 mensen toonden het belang dat zij hechten aan producten die zowel de consumenten als de boeren respecteren. De boodschap is duidelijk overgekomen!

‘t Is heerlijk om onze landbouwers te steunen.