Het manifest

Achter Fairebel staan enkel landbouwers. En dat maakt het verschil.

Bij Fairebel gaan we er prat op dat we eerst en vooral landbouwers zijn. Onze vrouwen en mannen zijn meestal 7 dagen per week, en soms 24 uur op een dag, in de weer op ons land met onze dieren. Met een overgave net zo vol als onze melk streven we onophoudelijk naar kwaliteitsvoeding tegen de juiste prijs. Gedreven door de wil om te produceren om te voeden, niet om te produceren om te produceren. Uit liefde voor onze producten en respect voor de natuur. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit, betaalbaar en milieuvriendelijk. Melk, boter, kaas en roomijs, maar evengoed appels, peren en binnenkort ook vlees. Vandaag gaan we met meer dan 500 landbouwers voluit voor onze eerlijke, lokale en familiale landbouw. Met een onuitputbaar engagement en in volle onafhankelijkheid. En als u er even bij stilstaat, dan merkt u dat dit het verschil maakt. Zowel voor u als voor ons. 

 
Clément Glorieux - Het manifest
Clément Glorieux
Clément Glorieux

Fairebel landbouwer in Turnhout

We zijn fier dat we gezonde, natuurlijke, kwalitatieve en lekkere melk produceren voor alle Belgen. Fier op Fairebel, het fair merk dat uitsluitend door onze boeren gerund wordt. Fier op al onze lokale familiale (landbouw)bedrijven. Fier op onze milieuvriendelijkere verpakkingen. Fier om gezonde voeding te produceren en om onze medemens te verwennen. Zo kun jij ook fier zijn op de melk die je koopt.

Hendrik Van den Haute - Het manifest
Hendrik Van den Haute
Hendrik Van den Haute

Onze HR-manager voor het noorden van ons land

Achter Fairebel staan enkel landbouwers. En dat maakt het verschil.

Als landbouwer runt Hendrik Van den Haute zijn boerderij in Ninove met passie. Dezelfde passie zet hij ook in voor Fairebel, het merk voor landbouwers door landbouwers. Zijn rol? Het aantrekken en het betrekken van alle leden van de coöperatie in het noorden van het land. Zo draagt hij zijn steentje bij tot het uitbouwen van een faire, lokale en familiale landbouw. En dat maakt het verschil.

Erwin Schöpges - Het manifest
Erwin Schöpges
Erwin Schöpges

Landbouwer en onze voorzitter

Achter Fairebel staan enkel landbouwers. En dat maakt het verschil.

Als gepassioneerde landbouwer runt Erwin Schoepges zijn boerderij in Amel met zijn zoon Manuel. Dezelfde passie zet hij ook in voor Fairebel, het merk voor landbouwers door landbouwers. Zijn rol? Het beheren en ontwikkelen van de coöperatieve in het hele land. Zo draagt hij zijn steentje bij tot het uitbouwen van een faire, lokale en familiale landbouw. En dat maakt het verschil.

Tanja Vanpoecke - Het manifest
Tanja Vanpoecke
Tanja Vanpoecke

Onze reclameverantwoordelijke

Achter Fairebel staan enkel landbouwers. En dat maakt het verschil.

Tanja Vanpoecke is landbouwster in Laarne en runt samen met haar man hun boerderij, met overgave en passie. Met net zoveel passie zet zij zich in voor Fairebel, het merk voor landbouwers door landbouwers. Haar rol? Waken over de inhoud van onze advertenties, zoals deze. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan een faire, lokale en familiale landbouw. En dat maakt het verschil.