Fier

Bij Fairebel zijn we fier dat we gezonde, natuurlijke, kwalitatieve en lekkere melk aanbieden.

Achter Fairebel staan vandaag meer dan 500 landbouwers die fier zijn om een merk aan te bieden dat uniek is op de markt. Trots op een eerlijke, lokale en duurzame productie. Trots op een groeiend assortiment kwaliteitsproducten (melk, kaas, boter, fruit en zelfs vlees). Fier op al onze lokale familiale landbouwbedrijven. En ze aarzelen niet om deze trots te tonen. Op hun velden, bij het verkooppunt en nu ook in alle reclame van het merk.

Els - Trots

Els

Els en Fairebel, een kwestie van goede smaak

Els steekt graag de handen uit de mouwen. Om lekker te koken, maar ook als vertegenwoordiger van een bedrijf uit de veevoedingssector.

Meer lezen
Camélia - Trots

Camélia

Fier om melk te drinken die lekker smaakt

Ik heet Camélia en ben 7 jaar. Als Fairebel-fan ben ik heel fier. Fier op de melk die het eten van mijn mama oh zo lekker maakt.

Bekijk de TV-reclame & Behind the scenes
Fairebel pannenkoeken - Trots

Fairebel pannenkoeken

Fier op onze melk die tradities in ere houdt

De beste tradities zijn lekker, heel lekker zelfs. Met de volle melk en boter van Fairebel geef je je pannenkoeken de smaak die ze verdienen.

Recept ontdekken

Simon Mignolet - Keeper van de Fairebel-waarden

Als voetballer maar ook als burger deel ik veel waarden met Fairebel. Ik kijk aandachtig naar de opkomst van een lokale en duurzame economie. Ik ben vertrouwd met het dagelijkse leven van de landbouwers, omdat ik ze in mijn directe familiekring tegenkom. Bovendien ben ik me bewust van de positieve effecten van melk voor alle sporters. Ik ben er echt fier om de kleuren van Fairebel te verdedigen. Simon Mignolet, Fairebel ambassadeur

Waarop zijn we fier?

Fairebel in de media

We aarzelen niet om deze trots te tonen. Op onze velden, bij onze verkooppunten en nu ook in alle reclame van het merk. Ontdek onze campagne overal in België, in de dagbladpers, op radio, internet en sociale netwerken.

Fairebel
Fairebel
Fairebel
Fairebel
Luister naar de radioreclame

Onze producten kopen

Ontdek het assortiment van Fairebel