Nieuws

Ideeën voor recepten

Appelsap - Nieuws
Fruit
Appelsap

Meer informatie
Feestmenu met faire zuivel
Milk
Feestmenu met faire zuivel

Eenvoudig en lekker, zo hebben wij onze feestrecepten het liefst. Eerlijk ook als het even kan. Dit bescheiden feestseizoen serveren we hartverwarmende gerechten met de eerlijke melk en boter van Fairebel.

Meer informatie
Smeer eens melk op je boterham
Smeer eens melk op je boterham

’s Ochtends is melk natuurlijk onmisbaar in een kommetje ontbijtgranen of als wolkje in de koffie. Maar een beetje variatie kan nooit kwaad, vooral als het een origineel recept is om duimen en vingers bij af te likken

Meer informatie
Gevulde varkenskotelet “Orloff” van Julien
Gevulde varkenskotelet “Orloff” van Julien

Julien Lapraille is een bekende Waalse kok. Vroeger presenteerde hij het programma Top Chef. Vandaag bereidt hij gerechten op de zenders RTL-TVI en BEL RTL en experimenteert hij met nieuwe hapjes bij nieuwsgierige fijnproevers thuis.

Meer informatie
De Malakoff van Denise - Nieuws
De Malakoff van Denise

Denise Lemaire oefent een uitdagend beroep uit: landbouwster. Na een carrière als werkneemster besloot ze om in 2002 in het landbouwbedrijf van haar man en haar kinderen te stappen.

Meer informatie
De rode poon van Eric - Nieuws
De rode poon van Eric

In 2003, na ervaring te hebben opgedaan bij de grootsten, heeft Eric Pankert het familierestauranthotel «Zur Post» in St. Vith overgenomen.

Meer informatie
Juliens eerlijke eclair - Nieuws
Juliens eerlijke eclair

Julien Lapraille is een bekende Waalse kok. Vroeger presenteerde hij het programma Top Chef. Vandaag bereidt hij gerechten op de zenders RTL-TVI en BEL RTL en experimenteert hij nieuwe hapjes bij nieuwsgierige fijnproevers thuis.

Meer informatie
Verloren brood heruitgevonden
Verloren brood heruitgevonden

Meer informatie
De Filosoof van Céline - Nieuws
De Filosoof van Céline

INGREDIËNTEN VOOR 4 PERSONEN:
1 kg bloemaardappelen of pureeaardappelen • 20 cl volle Fairebel-melk • 1 el verse room • 50 g boter Fairebel • 1 ei • 500 g gehakt (rund, kalf, varken of gemengd) • 1 versnipperde sjalot • 1 klontje boter • 250 g geraspte gruyèrekaas • zout • peper • muskaatnoot

Meer informatie