Nieuws

Ideeën voor recepten

Crumble van Fairebel Appel en peer
Fruit
Crumble van Fairebel Appel en peer

Niet alleen snel klaar, maar ook ongelooflijk lekker

Meer informatie
Zoute Boterkaramel - Nieuws
Milk
Zoute Boterkaramel

Opgelet fijnproevers! Vandaag stellen we jou ons recept voor "Zoute boterkaramel" met Fairebel producten voor. Heerlijk om je gebak te verfijnen.

Meer informatie
Fairebel Appelstrudel - Nieuws
Fruit
Fairebel Appelstrudel

Verrukkelijk!

Meer informatie
Appelbeignets - Nieuws
Fruit
Appelbeignets

Een heerlijke snack voor zoete fijnproevers.

Meer informatie
Ijs-Chocomelk - Nieuws
Milk
Ijs-Chocomelk

Het zoete alternatief om te genieten van onze duurzame chocolademelk.

Meer informatie
Entrecôte Bordelaise - Nieuws
Meat
Entrecôte Bordelaise

De heerlijke vleesklassieker voor een gezellige avond

Meer informatie
Pepersaus - Nieuws
MilkMeat
Pepersaus

Nu wordt het gepeperd! Deze 5-voudig gekruide pepersaus, bereid met onze eerlijke boter, is een echte smaakbeleving! Heerlijk bij een mals stukje Fairebel biefstuk.

Meer informatie
Appelroosjes - Nieuws
Fruit
Appelroosjes

We eten met de ogen!

Meer informatie
Aardappelpuree - Nieuws
Milk
Aardappelpuree

De zachte boter en de smaakvolle zachte kaas van Fairebel geven jouw aardappelpuree net dat tikkeltje extra.

Meer informatie
Appeltaart - Nieuws
MilkFruit
Appeltaart

Een gezonde, snelle en lichte versie van de klassieke appeltaart.

Meer informatie
Chips van appels en peren - Nieuws
Fruit
Chips van appels en peren

Hoe tover je uit een appel en een peer heerlijke fruitchips? Ontdek het in onze nieuwste receptvideo! Fruitchips zijn heerlijk als tussendoortje of om er hartige gerechten mee te decoreren.

Meer informatie
Crème brûlée - Nieuws
Milk
Crème brûlée

met Fairebel kaas

Meer informatie
Appelsap - Nieuws
Fruit
Appelsap

Meer informatie
Feestmenu met faire zuivel
Milk
Feestmenu met faire zuivel

Eenvoudig en lekker, zo hebben wij onze feestrecepten het liefst. Eerlijk ook als het even kan. Dit bescheiden feestseizoen serveren we hartverwarmende gerechten met de eerlijke melk en boter van Fairebel.

Meer informatie
Smeer eens melk op je boterham
Smeer eens melk op je boterham

’s Ochtends is melk natuurlijk onmisbaar in een kommetje ontbijtgranen of als wolkje in de koffie. Maar een beetje variatie kan nooit kwaad, vooral als het een origineel recept is om duimen en vingers bij af te likken.

Meer informatie
Gevulde varkenskotelet “Orloff” van Julien
Gevulde varkenskotelet “Orloff” van Julien

Julien Lapraille is een bekende Waalse kok. Vroeger presenteerde hij het programma Top Chef. Vandaag bereidt hij gerechten op de zenders RTL-TVI en BEL RTL en experimenteert hij met nieuwe hapjes bij nieuwsgierige fijnproevers thuis.

Meer informatie
De Malakoff van Denise - Nieuws
De Malakoff van Denise

Denise Lemaire oefent een uitdagend beroep uit: landbouwster. Na een carrière als werkneemster besloot ze om in 2002 in het landbouwbedrijf van haar man en haar kinderen te stappen.

Meer informatie
De rode poon van Eric - Nieuws
De rode poon van Eric

In 2003, na ervaring te hebben opgedaan bij de grootsten, heeft Eric Pankert het familierestauranthotel «Zur Post» in St. Vith overgenomen.

Meer informatie
Juliens eerlijke eclair - Nieuws
Juliens eerlijke eclair

Julien Lapraille is een bekende Waalse kok. Vroeger presenteerde hij het programma Top Chef. Vandaag bereidt hij gerechten op de zenders RTL-TVI en BEL RTL en experimenteert hij nieuwe hapjes bij nieuwsgierige fijnproevers thuis.

Meer informatie
Verloren brood heruitgevonden
Verloren brood heruitgevonden

Meer informatie
De Filosoof van Céline - Nieuws
De Filosoof van Céline

INGREDIËNTEN VOOR 4 PERSONEN:
1 kg bloemaardappelen of pureeaardappelen • 20 cl volle Fairebel-melk • 1 el verse room • 50 g boter Fairebel • 1 ei • 500 g gehakt (rund, kalf, varken of gemengd) • 1 versnipperde sjalot • 1 klontje boter • 250 g geraspte gruyèrekaas • zout • peper • muskaatnoot

Meer informatie