Nieuws

Ontdek de nieuwe producten van Fairebel : Appelsap & Milkeur

De meeste van onze fruittelers zijn klaar met de oogst van Fairebel-appels en peren.

Ook dit jaar zijn de FAIREBEL-appels en -peren van uitstekende kwaliteit: vers, lekker en zo sappig als u zich maar kunt wensen! U vindt ze in de meeste winkels van de Carrefour Group en bij Colruyt.

Van 15 tot 21 november zijn er twee grote promoties tegelijkertijd bij Carrefour en Colruyt gelopen, om onze bekendheid te vergroten. En binnenkort ook bij Lidl. We houden u op de hoogte van zodra we de exacte data kennen.

We zijn verheugd u de lancering van onze twee nieuwe producten aan te kondigen: onze heerlijke Fairebel-appelsap (100% puur sap!!) in 25Cl Tetrapakjes en onze romige Milkeur, de FAIREBEL-likeur. Op dit moment zijn we aan het onderhandelen met verschillende winkels en verkooppunten om onze producten bij u in de buurt beschikbaar te hebben.

Blijf op de hoogte via onze toekomstige communicatie, waarin we details zullen delen over welke producten u waar kan vinden.

Het is dankzij uw voortdurende steun en uw verantwoorde aankopen van FAIREBEL-producten dat we zullen evolueren naar een meer FAIR, duurzame en solidaire wereld.

Delen opWhatsAppLinkedIn