Nieuws

Simon Mignolet, de nieuwe keeper van de Fairebel-waarden.

Fairebel, het Belgische fairtrademerk van zuivel- en fruitproducten, kan voortaan rekenen op een ambassadeur van formaat: Simon Mignolet.

Simon is een internationale profvoetballer die momenteel in doel staat bij Club Brugge. Hij kan terugblikken op een indrukwekkende carrière. Voor hij naar Brugge kwam, liet hij zich jarenlang gelden in de Engelse Premier League in de shirts van Sunderland en Liverpool. Daarnaast maakte hij 129 keer deel uit van de selectie van de Rode Duivels. ‘Als voetballer, maar ook als gewone medemens, heeft Simon heel wat waarden met Fairebel gemeen’, vertelt Erwin Schoëpges, de voorzitter van Faircoop.

Met een diploma Politieke en Sociale Wetenschappen aan de KU Leuven is Simon begaan met de toekomst van lokale en duurzame bedrijven. Hij heeft landbouwers in zijn familie en begrijpt dan ook als geen ander de dagelijkse bezorgdheden van boeren, in het bijzonder hun verloning en de toekomst voor jonge landbouwers. ‘Ik zie de samenwerking met Fairebel helemaal zitten. Ik ben mij erg bewust van de problemen waar heel wat producenten mee worstelen. Dus voor mij is de samenwerking met Fairebel een perfecte “match”’, verklaart Simon vol enthousiasme.

Niemand beter dan Simon kan de jongere generatie ervan overtuigen dat de chocolademelk van Fairebel goed en gezond is om te recupereren na het sporten, net zoals hij doet. Redenen genoeg dus om ons te verheugen op deze natuurlijke samenwerking, die zeer zinvol is voor zowel voor Fairebel als voor Simon Mignolet. Wordt vervolgd in onze campagnes en op de grasmat.

Thomas Burssens — Contact Simon Mignolet:
tb@sportplusmedia.com - +32 471 52 59 42

Erwin Schoëpges — Voorzitter Faircoop - Contact Fairebel FR:
Schoepges.Erwin@faircoop.be - +32 497 90 45 47

Tanja Vanpoecke — Contact Fairebel NL:
Vanpoecke.Tanja@faircoop.be - +32 474 52 95 36

Persdossier downloaden

Simon Mignolet, de nieuwe keeper van de Fairebel-waarden.
Simon Mignolet, de nieuwe keeper van de Fairebel-waarden.
Delen opWhatsAppLinkedIn